Всички новини

Вземи участие в European Youth Event (EYE2016) - Страсбург, 20-21 май 2016 г.

Rate this item
(0 votes)

Национален младежки форум (НМФ) е партньор на EYE2016 при провеждане на YO!Fest 2016. Всеки участник ще има възможността да представлява НМФ в различните активности като стрийт арт, алтернативни спортове, както и чрез методите на неформално образование. Ако имаш желание да си част от това събитие и да подпомогнеш представянето на НМФ, е необходимо само да попълниш апликационната форма.  European Youth Event (EYE) или Европейското Младежко Събитие ще се проведе за втори път в седалището на Европейския парламент в Страсбург между 20-21 май 2016 г. Това е уникална възможност за хиляди млади европейци да се срещнат, да комуникират и да бъдат чути. По време на събитието, ще обменят идеи и гледни точки по въпроси, свързани с младежта, ще имат възможността да участват в разработването на иновативни решения за изключително важни въпроси за бъдещето и да се запознаят с лицата, които взимат решенията в Европа , властимащи, ръководители и експерти с широк обхват на професионалния опит. В същото време EYE2016 предоставя възможност младите европейци да се докоснат до богатото културно разнообразие в рамките на Европейския съюз чрез разнообразна програма , изпулнена с различни художествени представления и спектакли. Като последващи действия, доклад с идеите, обсъдени по време на събитието ще бъде на представен на членове на Европейския парламент. Също така, бивши участници в EYE ще имат възможност да представят най-конкретните идеи, споделени от младите хора на редица парламентарни комисии и да получават обратна връзка от членовете на ЕП. Могат да кандидатстват всички младежи от 16 до 30 години, които попълнят и изпратят приложения формуляр на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 23:59 ч. на 10 януари (неделя) 2015 г. Разходите по настаняване и транспорт на участниците в EYE2016 се поемат от Европейския парламент.  За повече информация за събитието може да откриете тук: www.yofest.eu/

Национален младежки форум (НМФ) е партньор на EYE2016 при провеждане на YO!Fest 2016. Всеки участник ще има възможността да представлява НМФ в различните активности като стрийт арт, алтернативни спортове, както и чрез методите на неформално образование. Ако имаш желание да си част от това събитие и да подпомогнеш представянето на НМФ, е необходимо само да попълниш апликационната форма.

 European Youth Event (EYE) или Европейското Младежко Събитие ще се проведе за втори път в седалището на Европейския парламент в Страсбург между 20-21 май 2016 г. Това е уникална възможност за хиляди млади европейци да се срещнат, да комуникират и да бъдат чути. По време на събитието, ще обменят идеи и гледни точки по въпроси, свързани с младежта, ще имат възможността да участват в разработването на иновативни решения за изключително важни въпроси за бъдещето и да се запознаят с лицата, които взимат решенията в Европа , властимащи, ръководители и експерти с широк обхват на професионалния опит. В същото време EYE2016 предоставя възможност младите европейци да се докоснат до богатото културно разнообразие в рамките на Европейския съюз чрез разнообразна програма , изпулнена с различни художествени представления и спектакли. Като последващи действия, доклад с идеите, обсъдени по време на събитието ще бъде на представен на членове на Европейския парламент. Също така, бивши участници в EYE ще имат възможност да представят най-конкретните идеи, споделени от младите хора на редица парламентарни комисии и да получават обратна връзка от членовете на ЕП. Могат да кандидатстват всички младежи от 16 до 30 години, които попълнят и изпратят приложения формуляр на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 23:59 ч. на 10 януари (неделя) 2015 г. Разходите по настаняване и транспорт на участниците в EYE2016 се поемат от Европейския парламент.

За повече информация за събитието може да откриете тук: www.yofest.e

 

u/

Read 1067 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.