Всички новини

снимка: официален сайт на Къщата на гражданските организации снимка: официален сайт на Къщата на гражданските организации

Ела си вкъщи! - на ул. Христо Белчев 3

Rate this item
(0 votes)

Щастливи сме да споделим, че вече 7 месеца наш дом е Къщата на гражданските организации.

Защо това е толкова специално?

Къщата не е обикновено пространство с офиси и зали. Тя цели да създаде общност от граждански организации и активни граждани. Освен споделено пространство, Къщата предлага обучения и събития в широк спектър от сфери. Разполага с малка конферентна зала, co-working пространство, hub и голяма конферентна зала, както и с офиси, в които към момента се помещават организациите „Заслушай се”, Time Heroes, Форум за гражданско участие, Maria’s world foundation, ресурсен център Билитис, Фондация Темпо, Фондация Дизайн за всеки, Писар – граждани срещу бюрокрацията, Сдружение Деветашко плато и Национален младежки форум.  

Намира се в София, ул. Христо Белчев 3, ет. 1.

Сайт и контакти на Къщата - http://ngohouse.bg/

Всяка една от организациите – членки на НМФ може да използва залата и коуъркинг пространството за свои срещи, събития и обучения напълно безплатно. Веднъж месечно се възползваме от персонални правни и PR консултации, предоставени от професионалисти. Не по-малко полезни са събитията, които се организират от и в Къщата. Както вече ви разказахме, Къщата не е просто сграда, а „живо” пространство с активна дейност. Редовно се организират събития на теми, близки до НМФ и с гости, които си заслужава да бъдат чути. Освен полезната информация, която може да се извлече от тях, събитията са чудесна възможност за намиране на съмишленици – партньори, спонсори, доброволци и т.н. Следете всяка седмица сайта и FB страницата на Къщата, за да получавате актуална информация за предстоящи дейности.

Едно от любимите ни кътчета в Къщата е библиотеката. В нея можете да намерите интересни книги, свързани с политика в младежкия сектор, финансиране и финансово управление на НПО, управление на доброволци и редица други. Книгите в Къщата са на разположение на всички посетители. Единствено условие е те да бъдат върнати. Можете да допринесете за обогатяването на библиотеката, като дарите книги, които считате, че биха били полезни за посетителите на Къщата.

Откакто НМФ се помещава в Къщата, има възможност да прави различни работни срещи (на Звено от обучители, на работни групи по стратегическите приоритети, с гости и потенциални партньори) в приятна и професионална, младежка обстановка. С радост ще посрещнем в нея и вас!

Read 2074 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.