Всички новини

УДЪЛЖЕН СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ за Кръгла маса „ПЕРСПЕКТИВИ ПРЕД ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ“ 20-22 ноември 2016г. Гр. София

Rate this item
(0 votes)

Национален младежки форум отправя покана за включване в Кръгла маса „Перспективи пред доброволчеството в България“, която ще се проведе между 20-22 ноември 2016г.в гр. София.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

Кръглата маса си поставя за основна цел да събере на едно място представители на НПО сектора в България, бизнес, медии, администрация, политически лица и всички заинтересовани страни, които да дискутират актуалната ситуация по приемане на Закона за доброволчеството в България и ще имат възможността да се включат в структурен диалог с политически представители.

По време на Кръглата маса „Перспективи пред доброволчеството в България“ участниците ще участват в разработването на Национална стратегия за популяризиране и развитие на Доброволчеството, както и популяризиране на ползите от него. В тази връзка е предвидено сключване намеморандум за сътрудничество между всички заинтересовани страни по темата (НПО сектор, бизнес, медии, администрация, образователни институции, други).

За да се включите в Кръглата маса е необходимо да попълните следната форма за регистрация не по-късно от 23:59ч. на 15 ноември 2016г.: https://goo.gl/forms/0WskJ8zXFH602NME2

Кръглата маса е с режим на ОТВОРЕНИ ВРАТИ за всички панели!

Разходи за настаняване ще бъдат покрити само на одобрените за участие представители извън София, попълнили формата за регистрация.


УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

 Поканата е насочена към

- председатели, заместници или други политически отговорни лица, работещи в младежката сфера (младежки неправителствени организации, младежки политически организации, неформални обединения на млади хора, студентски и ученически представителства)

- представители на медии

- представители на бизнеса

- политически представители и експерти


РЕГИСТРАЦИЯ

Желаещите да участват следва да попълнят горепосочения онлайн формуляр за регистрация не по-късно от 23:59 ч. на 14-ти ноември 2016 г.

Разходите за настаняване, храна и работни материали са за сметка на организаторите.

Разходите за транспорт са за сметка на участниците.

Потвърждение за участие кандидатствалите ще получат чрез електронна поща след 15 ноември 2016 г.

Предварителната програма на събитието можете да видите тук: https://goo.gl/forms/nL0d5cJsxwdNjjBk2


Събитието се реализира в партньорство и с подкрепата на Фондация "Фридрих Еберт".

За повече информация: email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; тел: +359876306042

Read 2959 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.