Всички новини

Кандидатствай за социален изследовател в сферата на младежта

Rate this item
(1 Vote)

С цел повишаване капацитета на Национален младежки форум чрез Звено „Изследвания и анализи“, организацията отправя покана към младежи развивали своите професионални умения в полето на социалните науки и имащи мотивация да реализират изследователска и аналитична дейност в сферата на младежта.

Звено за „Анализи и проучвания“ към Национален младежки форум се състои от млади хора с интерес и компетенции в областта на обществените науки. Звеното извършва изследвания, анализи и прогнози, използвайки интердисциплинарни методи с цел да допринесе за реализирането на ефективни младежки политики.

Знанието за обективното състояние на младежта в България, със своите предизвикателства и възможности е основна предпоставка върху която Национален младежки форум формулира своите приоритети и планира действия за изпълнението им. Поради тази цел Звено „Анализи и проучвания“ изпълнява следните основни функции:

  • Изследвания и анализи на публични политики, засягащи младите хора.

  • Проследява тенденциите в социално-икономическото и политическо развитие на младите хора и участието им в публичния живот.

  • Мониторинг и оценка на програми, проекти и инициативи на НМФ.

  • Поддържа база данни с достъпна и проследима във времето информация за младежки проблеми.

  • Предоставя експертиза за изготвянето на позиции, становища и политически документи.

Участие в „Анализи и проучвания“ ще ви предостави възможност да развиете своите умения и компетенции в областта на социалните науки чрез участие в изследователски проекти, обучения и семинари, международно сътрудничество с други младежки изследователски организации и процес при изготвяне на младежки политики.

Ако сте младеж с интерес към изследователските методики на социалните науки и имате мотивация за участие в изпълнението на поставените цели от Звено „Анализи и проучвания“ моля кандидатствайте на следния линк -

https://docs.google.com/a/nmf.bg/forms/d/e/1FAIpQLSe-463gbv4wAtdF4rBgYzc9tEfX2U-71Mfs5EUheay2zyrT9A/viewform

 

 

 

Read 3743 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.