Всички новини

Лигата на младите гласоподаватели - Отговорите които получихме

Rate this item
(1 Vote)

Приключи кампанията „Лигата на младите гласоподаватели“. Поканени да участват бяха всичките 21 политически партии и коалиции, които ще вземат участие в предстоящите избори на 26.03.2017 г. 

На осемте въпроса зададени от Национален младежки форум получихме четири отговора от следните политическите сили :

Национален младежки форум ви предоставя кратко резюме на отговорите на политическите партии и коалиции от партии, а в прикачените файлове може да откриете пълните отговори изпратени от нас.

Целта на кампанията „Лигата на младите гласоподаватели“ бе да предостави по достъпен начин информацията за програмите на политическите партии и коалиции от партии.

В прикачените файлове ще видите техните отговори, такива каквито сме ги получили и във формата, в който са пристигнали при нас. Целта на Национален младежки форум бе да събере отговорите и да информира младите хора в страната за това какви политики и реални действия се предприемат във връзка с настоящето на младите хора в страната.

 

Прикачената таблица е дело на екипа на Национален младежки форум и структурирано посочва отговорите на партиите и коалиции. 

 

Може да видите таблица с обобщени отговори на този линк 

 

 

Read 1934 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.