Всички новини

Покана за Общо Събрание на Национален младежки форум - 10-11.06.2017г, гр. Варна, ХАЛЕ 3

Rate this item
(0 votes)

:УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА НАЦИОНАЛЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ,

На основание чл. 23 от Устава на Сдружение „Национален младежки форум” (НМФ), чл. 27 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел и решение на Управителния съвет, гр. ​Варна се свиква Общо събрание при следната Програма и Дневен ред:

1​0-ти юни (събота)

ДИСКУСИИ ПО ТЕМИ, свързани с приемането на политически документи, групи по интереси и други, запознаване с процедури на Общото събрание и др.

11-ти юни (неделя)

ОБЩО СЪБРАНИЕ

Начален час за регистрация 9:30.

Локация: ХАЛЕ3 Варна, адрес: бул. „Христо Ботев“ 3, 9000 Варна

Дневен ред:

  1. Отчет на Управителния съвет за дейността на НМФ през 2017 г.;
  2. Промени в Устава на НМФ;
  3. Приемане на позиции и становища;
  4. Приемане на нови членове в НМФ;
  5. Други

Канят се всички членове на НМФ да вземат участие в Общото събрание. При липса на кворум, на основание чл. 27 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел, началото на Общото събрание ще се отложи с един час по-късно на същото място и при същия дневен ред, и ще се счита за законно независимо от броя на явилите се членове.

С уважение,

​Илина Мутафчиева

Председател на на УС на НМФ

Кореспонденцията по въпроси, свързани с ОС на НМФ се осъществява посредством следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,а​ за кореспонденция с Контролната комисия на НМФ: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Read 1109 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.