Всички новини

Стани част от битката за младежко овластяване и се включи в Консултативен съвет по политиките за младежта към Кмета на Столична община!

Rate this item
(0 votes)

 Отскоро София може да се поздрави с приетата Стратегия за младите хора на Столична община (2017 - 2027 г.).

Национален младежки форум работи активно за съставянето на Консултативен съвет по политиките за младежта към Кмета на Столична община като първа стъпка от изпълнението на Стратегията за младите хора. 
 
В продължение на няколко месеца проведохме срещи с представители на младежки организации, организации, работещи с млади хора, ученически и студентски съвети и представители на Столична община. Национален младежки форум изготви и становище по темата.
 
Желанието за сътрудничество между вземащите решения и младежкия сектор доведе до приемането на Заповед за сформиране на Консултативен съвет по политиките за младежта. 
 
А сега? Сега сме на ход ние! Ако искаш да бъдеш част от КСПМ към Кмета на Столична община, трябва да изпратиш съответните документи, които можеш да намериш тук, в срок до 18.06.2017г. 
 
Стани част от младежкото овластяване! 
Read 1366 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.