Всички новини

Какво се случи на Общото събрание на НМФ?

Rate this item
(0 votes)

Между 10.06.2017г. и 11.06.2017г. във Варна - Европейска младежка столица за 2017 година – се проведе Общо събрание на Национален младежки форум.

Общото събрание и съпътстващите го мероприятия се проведоха в ХАЛЕ 3 и Социалната чайна – две от младежките пространства на град Варна.

През първия ден се проведоха работни групи с организациите-членове на НМФ. 

На втория ден по време на Общото събрание се прие отчет за дейността на Управителния съвет за първите шест месеца от мандата. 

В рамките на събранието бяха изготвени и приети с пълно мнозинство четири политически документа и комуникационна стратегия на НМФ. Политическите документи бяха свързани със сферите на младежката заетост, работата с уязвими групи и групата на NEETS, младите хора и устойчивото развитие и гражданското образование.

Можете да намерите политическите документи и Комуникационна стратегия (2017-2022) като прикачени файлове под тази статия.

Делегатите на Общото събрание обсъдиха и гласуваха приемането на седем нови организации за членове на НМФ. 

С радост искаме да обявим, че след обсъждане и гласуване, семейството на Национален младежки форум се увеличи със седем нови организации!

Приветстваме Фондация „Булгари”, Сдружение „Фуутура”, Сдружение „Крачка напред”, Съвет за младежка политика – Пазарджик, Студентски съвет на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров” – Варна, Международна награда на Херцога на Единбург и Асоциация дебати София и си пожелаваме Национален младежки форум да продължи да се развива и увеличава с още организации, работещи от и за младите!

Read 1332 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.