Всички новини

Национална конференция по доброволчество в България и нашите партньори, които ни помогнаха да направим едно събитие от национално равнище

Rate this item
(1 Vote)
Остават броени дни до началото на Национална конференция за доброволчеството в България. Тя се организира от Национален младежки форум, Община Варна и Сдружение "Варна Европейска младежка столица 2017". Имаме честта да обявим и нашите партньори и спонсори, а именно Societe Generale Експресбанк, Bioderma, Социална чайна - Варна и минерална вода КОМ. 
 
Радваме се, че съвместно имаме възможността да организираме събитие от такова експертно ниво. 
 
Регистрацията и одобрението на участниците приключи, но ако сте изпуснали възможността да се регистрирате все още имате тази възможност: на 5.10 (четвъртък), Юнашки салон Варна от 16.00, до 18.00 часа. На регистрираните на място ще бъде поета храна и материали, но НЕ и настаняване. 
 
Очакваме Ви!
Read 1319 times
More in this category:

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.