Portfolio 2 Columns

Младежка организация към ПП „Земеделски съюз Ал. Стамболийски”

Младежка организация към ПП „Земеделски съюз Ал. Стамболийски”

Младежка организация на ЗС Ал. Стамболийски

МЛАДЕЖКИ ПОЛИТИКИ

Днешният свят е свят на постоянна активна промяна. За да завещаем на бъдещите поколения жизнеспособна планета, а на децата си чиста и красива България, ние трябва да приемем и активно да работим в съответствие с принципите на устойчивото развитие, което предполага изключителна структурна промяна в нашите досегашни навици и начин на живот. Едновременно с това, в света на постоянното движение, глобализация и културно разнообразие, ние сме длъжни да запазим семето на българската традиция и духовност, да съхраним древната история и културно и природно богатство на нашия народ.
Земеделски съюз „Александър Стамболийски” подкрепя развитието на отговорна, граждански активна, отворена за съзидание и толерантна съвременна младеж, която едновременно с това е възпитана в дух на уважение и почит към семейството, труда и българската култура и традиции.
Активното гражданство на младите хора.

http://www.bznsas.org/images/temp/deklaracia_mladejka_organizacia.pdf

 

Date

26 Май 2016

Categories

Асоциирани членове

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.