Portfolio 2 Columns

Младежка мрежа на Конфедерация на труда „Подкрепа”

Младежка мрежа на Конфедерация на труда „Подкрепа”

Младежката мрежа  на КТ „Подкрепа” е организационно обединение на млади хора до 35-годишна възраст, обединени на основата на своите младежки и синдикални интереси. Участие взимат млади членове от всички поделения на Конфедерацията от цялата страна.

Сред основните цели на ММ „Подкрепа” са обединяването на усилията на младежите за формиране на политиките на КТ "Подкрепа", подпомагане и защита на професионалните интереси на членовете на Младежката мрежа, допълнителна професионална квалификация и социална отговорност. Членството в Младежката мрежа е колективно или индивидуално чрез доброволно участие в Клубове в различни структури на КТ "Подкрепа".

Към ноември месец членската маса на Младежката мрежа на КТ „Подкрепа” наброява 900 младежи.

Изпълнителният съвет на Младежката мрежа се състои от следните членове: председател – Мария Петрова, зам. председател – Димитър Черкезов, секретари – Йордан Христов, Катрин Станчева, Корнелия Алексиева, Пламена Партениотис, Цветан Александров.

Date

26 Май 2016

Categories

Национални организации

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.