Сдружение

Сдружение "Крачка Напред"

Сдружение „Крачка напред“ е юридическо лице с нестопанска цел създадено през 2009 г.

Каузи на сдружението:

  1. Подобряване на градската среда, чрез различни форми на изкуство. Това включва облагородяване и преосмисляне на изкуството, като през него да се излъчат артистични и социо-политически послания в общността. Грижата да се подобри качеството на градския живот, да се естетизира външното публично пространство или да се изнесе изкуство на нетрадиоционни места, което да привнесе нови перспективи към неговото правене и възприемане.
  2. Детски и младежки дейности насочени към социализацията на децата и младите хора. Да предоставя интересни възможности и извънкласни форми за забавление и обучение в свободното време, както и гражданско образованиe. 
  3. Развитие на гражданско общество и достигане на високо ниво на информираност и положителни нагласи в широката общественост и организациите от неправителствения сектор с политиките на Европейския съюз и други международни структури и институции.

Във връзка с дейността и каузите си, сдружението развива и поддържа уебсайта "Успелите.бг" (http://uspelite.bg/about-us)

Онлайн медията "Успелите" е създадена през 2013 година и благодарение на екипа му uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България.

Днес екипът е съставен от много повече хора, като всеки един от тях е изпълнен със завладяваща енергия и вяра, че е част от значима и градивна промяна в България.

Date

06 Юли 2017

Categories

Асоциирани членове

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.