АИСЕК България

АИСЕК България

 

AIESEC в България

Национално Студентско Сдружение за Образователен Обмен АИЕСЕК-България

 

AIESEC е най-голямата международна организация, която се ръководи изцяло от млади хора. Мисията на AIESEC е мир и оползотворяване на човешкия потенциал. Ние вярваме, че младите хора са ключът към това бъдеще, точно затова  следвайки нашата мисия ежедневно, ние развиваме лидерските качества у тях, предоставяйки им практически опит в предизвикателна среда. AIESEC дава възможност на всеки млад човек да замине на междукултурен обмен под формата на доброволчески проект или професионален стаж в чужбина.

 

 Global Volunteer е доброволчески обмен с продължителност 4-8 седмици. Участниците имат възможността да развият лидерските си качества като участват в доброволчески проект в чужбина, който допринася за разрешаването на социален проблем.

 

 

Global Talent предоставя възможност на младите хора да развият своите лидерски и професионални качества. Стажът между 6 и 78 седмици им дава възможността да бъдат част от голяма мултинационална компания и да натрупат международен опит в сферата, която са избрали.

 

 

Global Entrepreneur е предназначен за млади хора с интереси към предприемачество. Този обмен е с продължителност между 6 и 12 седмици и развива лидерските им качества като предоставя възможност за стаж в международен стартъп.

 

За повече информация: www.aiesec.bg
Facebook:
https://www.facebook.com/aiesec.bg/
Instagram: @
aiesecbulgaria 
Twitter: @AIESEC_Bulgaria
Тел.
02 987 1681
Адрес:
Площад „Народно събрани“ 10, София

 

Date

26 Май 2016

Categories

Национални организации

За нас

Мисията на Национален младежки форум е да представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, извеждайки на преден план значението и важността на младежките организации, тяхното развитие и участие в социалните и обществено-политическите процеси и да осигурява ефективен структурен диалог чрез сътрудничеството със съответните заинтересовани страни и институции, взимащи решения в младежката политика.

Бързи връзки

  • Организации
  • Устав
  • Звено от треньори
  • Управителен съвет 2016
  • Младежки фокус

Как да ни намерите

София, п.код 1000, ул. "Христо Белчев" 3, ет. 2

+359 876 30 60 42

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.