Възможности от Илина Мутафчиева

Вероятно познаваш Ина?

  • Ина е съосновател на Зона 21 – пространство за развитие на умения
  • Докторант в Университета за национално и световно стопанство
  • Обучител в темите гражданска активност, глобално образование, права на човека
  • От 2016 до 2019 е председател на Национален младежки форум
  • От 2010 година е активна част от Дружество за ООН в България

Възможностите, които Ина ти предлага:

Физическата изолация не бива да ни кара да бъдем мързеливи, предлагам няколко възможности, които да ни помогнат да държим тялото и ума ни във форма. Предложенията, които давам са комбинация между полезността, но и подкрепа като всички те са изцяло на български и подкрепят смислени и готини организации.

1. Уебинар как да се справим с тревожността

Уебинарът е интерактивен и включва различни практически упражнения, така ще имаме възможност да:
– се запознаем и обменим опит и преживявания;
– тестваме някои техники, които могат да ни подкрепят в настоящата ситуация.

Уебинарът е съвместен между Зона 21 и Открий себе си

2. Млади репортери за местна демокрация

Всеки гражданин може да бъде репортер.Правото на информация е валута на демокрацията. В уебинара „Млади репортери за местна демокрация“ ще си говорим за преодоляването на пропастта между местните медии и гражданите. По време на уебинарът ще имаме възможност да участваме активно заедно с представители на различни градове. Уебинарът се организира от Дружество за ООН в България.

3. Безплатният онлайн курс Global Education Goes POP!

Ако търсите нови методи и ви е любопитно как поп културата може да помогне в това, то този курс от Фондация С.Е.Г.А., би ви бил доста полезен

4. Номинирай млад човек в конкурса на JCI Bulgaria

Миналата година бях сред отличените млади хора и наистина силно препоръчвам този конкурс. „Най-изявените млади личности на България” (The Outstanding Young People of Bulgaria, TOYP Bulgaria) е програма, която цели да даде гласност и видимост на постиженията на млади българи на възраст между 18 и 40 години, които са реализирали изключителни постижения или изпъкват в избрани 10 области на обществения живот.

5. Нещо вкусно със Социалната чайна 

Разбира се и аз като всички хора, нямам търпение да изляза и да изям и изпия нещо вкусно с приятели. Готината новина е, че може да си купим ваучер и да подкрепим Социалната чайна. Сумата може да реализирате в консумация на място, наем на зала, кафе-пауза за събитие или кетъринг.

6. Раздвижване с Хале 3

Уроци по скейт, кънки, джага или арт работилница – във всичко това може да се включите благодарение на ежеседмичната програма на Хале 3