Уебинар: Прогресивната нагласа

 
В четвъртия уебинар, част от кампанията #ВремеЗаТеб. Този път ще си поговорим за прогресивната нагласата на младите хора. 
 
Перфекционизъм, вътрешно напрежение, несигурност, съмнение в себе си – всички тези неща са пречки за успехите и щастието, пред които се изправят младите хора. Според изследвания ключът за тяхното преодоляване е нашата нагласа – дали сме с фиксирана нагласа или нагласа за развитие.
 
По време на уебинара ще разгледаме:
– Как да определим коя е нашата нагласа?
– Как без да осъзнаваме ни саботира фиксираната нагласа?
– Как да изградим нагласа за развитие?
– Кои са причините да не може да го направим, въпреки всички усилия и знание?
 
Гост-лектор ще бъде Даниел Троев – психолог, който провежда консултации, помагащи за преодоляването на психологически проблеми и постигането на желана личностна промяна. В живота и работата си прилага методите на съвременната психология, иновативните познания от невронауката и мъдростта на древното духовно знание. Така постига синергия между наука и духовност, чрез която могат да се разрешат емоционалните проблеми и житейските кризи на съвременния човек и да се постигне устойчиво благополучие.
 

Излъчването ще бъде на живо в страницата на Национален младежки форум. 

Осигурен е жестов превод от страна Младежка организация към СГБ.
 
Кампанията #ВремеЗаТеб ти предлага различни възможности за личностно развитие и методи за прилагане на наученото в личен, професионален или обществен план. Младите хора са основен двигател на промяната, а сега това е повече от нужно!
 
Включи се и разбери как да мислиш прогресивно за да реализираш по-лесно своите идеи – #ВремеЗаТеб!