Кой съм аз?

Въпросът

Коя е Кристин?

  1. Пътешественик във времето и пространството;
  2. Дипломиран студент на катедра „Медии и обществени комуникации“ към УНСС;
  3. Координатор и главен редактор на UNA News България;
  4. Координатор на „Млади репортери за местна демокрация“;
  5. Член на Младежка секция към Дружеството за ООН в България.

Самоопределенията са различни във времето и пространството. 

Кой съм Аз #1? 

Хубавото сега е, че имам възможността да откривам какво друго съм или не съм, искам да бъда или не искам да бъда. Всяка сутрин (почти) ставам за изгрева. Красотата на изгрева ти подарява един обещаващ и ползотворен ден.

Кой съм Aз #2? 

Да се върна към любимите ми спомени и да ги пресъздам в албум, ръчно направен от мен самата. В него откривам различните ми Аз-ове през годините. Забавно е, защото всеки елемент представлява точно определен нюанс от спомените (обикновено тези, които ми се иска да запазя в съзнанието си).

Кой съм аз #3? 

Една от многото ми Аз, е една дива салсера. Латино танците и изобщо цялата музика са толкова зареждащи, че чувайки салса ритми, огънят в мен гори. Танците по двойки са често емоционални, а какво по-хубаво от емоциите?! ☺

Кой съм Аз #4? 

Аз съм съдържание от фантастика, концерти, циркове и още нещо. 

Разнострастна съм. Обичам изкуството. Обичам музиката. Обичам танците. Обичам киното и театъра. Обичам книгите. Трудно е да избера, но определено, всичко това си заслужава. Ако искаш да мислиш “out of the box”, то това е един от най-силните инструменти. Във фантастиката, например, можеш да видиш толкова реалност, и в същото време, толкова нереалност. Знам, объркващо е, но тези, които гледат фантастика ще ме разберат. 

Пускам няколко линка към едни от любимите ми “livе“ видеа, които смятам, че си заслужават времето:

Кой съм Aз #5? 

UNA News България. Сега съм младежка медия и се грижа за нея доброволно, защото вярвам в качествената журналистика, на която ни учиха в университета и същевременно с колегите създаваме материали, които са от обществено значение. В нашата медия винаги има място за нови попълнения, така, че ако имаш страст към писането и се интересуваш от глобалните проблеми,  то винаги си добре дошъл. 

Възможностите да откриеш силата си са навсякъде! Защо избрах да предам идеите си за възможностите с въпроса „Кой съм Аз?“ Провери в следващия въпрос…

Кой съм аз #6?

Аз съм част от определени общности. Национална младежка академия е обучението, което преобръща животи. 

Омръзна ли ти? Извинявам се, но ми се стори важно да повдигна този въпрос. ☺

#ОстаниВкъщи #ВремеЗаТеб