Демократична мозайка: Сцена на гражданското общество

На 17ти септември на Софийското Ларго ще проведем първия по рода си “Фестивал на демокрацията”, изпълнен с интерактивни дейности, полезни дискусии и вдъхновяващи личности. От 10:00 до 18:00 часа ви очаква изложение на над 30 граждански организации, които ще ви разкажат за своите мисии и ценности.

Събитието се провежда съвместно с Форум Гражданско участие, който е най-голямата платформа за граждански организации в страната. 

Очаква ви един ден, в който ще се запознаете с дейността на различните сдружения и фондации, както и как те подкрепят различни части от нашето общество. Подготвили сме интерактивни семинари и работилници по темите: гражданско и младежко участие, активизъм, развитие на умения, социално включване на хора от уязвими групи и други. А в дискуционни панели, експерти ще обсъдят ключови за демокрацията теми: гражданско участие, развитие на общности, участие на гражданите при взимане на решения и други.

Заповядайте на “Демократична мозайка: Сцена на гражданското общество”, за да се срещнете с ентусиазирани експерти и хора, които споделят вашите ценности и идеи, да получите нови знания и вдъхновение, както и да подобрите осведомеността си за активното гражданско участие и неговото значение за обществото!

Вижте повече за събитието ТУК!