Клас 2 на Национална младежка академия приключи успешно

От 12ти до 15ти октомври в Почивна база Шумнатица се проведе Клас 2 на Национална младежка академия. Успешно преминалите участници се потопиха още по-дълбоко в принципите на гражданското участие.

Техните обучители, Адела Бозмарова, Даниел Джинсов, Цветелина Раденкова и Виктор Тенев, ги изненадаха с богата програма, пълна с различни дейности. Предадоха им не само ценни умения, но и им помогнаха да заздравят връзките помежду си и да започнат да работят като един здрав и истински сплотен екип.

“Академците” бяха поставени пред множество предизвикателства, игри и състезания, те трябваше с общи усилия да разгадават загадки, да си помагат един на друг, да определят какво всъщност означава да си лидер и най-важното – сами да си разпределят и поемат различни отговорности през тези 4 дни.

 

Обучителите им възложиха нова специална задача за следващия клас, а подготовката за нея вече започна усилено. Гордеем се с 10тия юбилеен випуск на НМА и очакваме да разберем какво остана да бъде разкрито и в последния клас на академията.

Третия калс ще се състои от 23 до 26 ноември, отново тук в почивната база Шумнатица!


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *