А сега накъде? Лигата на младите гласоподаватели

Има ли ефект гласът на младия човек? Положителният отговор на този въпрос потвърди „Лигата на младите гласоподаватели“, която събра 330 души в аулата на Софийски университет снощи и още хиляди през живото излъчване на предизборния дебат.

Първият дебат, който събра петимата водещи кандидати за кмет на Столична община, показа, че младежта заслужава да е сред първите места по важност в процеса за вземане на решения.

С участието си младите граждани на София отправиха послание, че са решаващ фактор в резултатите от изборите. Решаващи за въвлечените в дебата кандидати – Деян Николов, Антон Хекимян, Васил Терзиев, Ваня Григорова и Вили Лилков.

🎥Целия дебат може да проследите тук: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=3671984136413407 

А от тук, накъде вървим?
„София върви натам, където я поведат кандидатие за кмет и накъдето покажат избирателите че трябва да върви.“, припомни Надя Обретенова, модератор на дебата.

От екипа на „Лигата“ – Национален младежки форум – National youth forum Bulgaria, Студентски клуб на политолога и САИМО, подкрепени от Студентски съвет при СУ благодарим на всички вас, които присъствахте в изпълнената аула и на всички, които ни гледахте на живо.

Цветомир Петров/БТА (ЕД)
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *